VIP GROUP

Saturday, 21 July 2012

TIPS KEJUTKAN ORG BANGUN SAHUR yg agak MENCABAR hihi khas utk org yg liat bangun sahur...


1. Pegang anak jari kiri atau kanan sambil memanggil nama dia perlahan2
2. Sentuh bahu orang yang tidur tu dan goyangkan perlahan lahan sambil panggil nama dia...
3. Renjis air kat muka dia...
4. Tampar tampar manja pipi dia..

5. Tutup kipas/air condTapi kalau still tak ada effect,

1. Jerit nama dia sekuat hati...
2. Gigit ibu jari kaki dia, macam hantu toyol gigit
3. Simbah air sebaldi, kalau boleh air rendam baju dalam dan stokin busuk korang
4. Tarik rambut dia sampai jatuh dari tilam.

5. Korang gonyang bahu die pastu korang jerit Rumah Terbakar...!!!Terbakar....!!!
Tapi kalau still tak ada effect gak,






1. Pergi kat telinga dia...then sebut maa rabbuka! sambil seru nama dia banyak - banyak kali...
2. Pergi dekat dengan dia dan baca je surah Yaasin!

Tapi kalau still tak ada effect gak...Ni je la cara terakhir

1. Panggil je orang masjid atau surau untuk uruskan...kerana Tuhan lebih menyayanginya...
”Innalillahi wa inna ilaihi roji un”...

4 comments:

  1. hahaha terbaek...bangun2 sahur hehehe

    ReplyDelete
  2. kalau taknak bangun gak...bio kan dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. x bole laaa mcm 2... nanti die ade alasan x nak puasa esok hari hehehe

      Delete